+36 20 452 4370 info@gomarketing.hu

Vágysz rá, hogy céged kitűnjön a tömegből? Szeretnéd elérni a megfelelő célcsoportot a megfelelő üzenettel, a tökéletes időben?

Az online hirdetések ereje az, ami valódi áttörést hozhat vállalkozásod számára, és rövid idő alatt jelentős bevételnövekedést eredményezhet.

A ppc hirdetések finomhangolása körültekintést, időt és tapasztalatot igényel. Ha nem értesz hozzá, akkor itt vagyunk mi. Cégünk évek óta kiemelkedő eredményeket ér el hirdetéskezelések terén. Bízz meg minket, és garantáljuk, hogy magasabb szintre emeljük cégedet, még a versenytársaidnál!

Mikor lehet erre szükséged?

  • ha szeretnél szélesebb körű ügyfélkört építeni
  • ha olyan ügynökséget keresel, akiknek több éves tapasztalata van ppc hirdetés kezelésben
  • kreatív tartalmat és figyelemfelkeltő képeket szeretnél viszontlátni
  • ha pontosan mérhető eredményeket szeretnél

Várunk téged egy ingyenes konzultációra, ahol átbeszélhetjük, hogyan segíthetünk neked a célcsoportod megszólításában és a bevételnövekedés elérésében.

Online felületek ahol hirdetéseid megjelennek:

  Facebook (Meta)

  Instagram

  Google Ads

  LinkedIn

Hirdetési fiók audit (Google, Facebook)

Ha már hirdettél, de nem vagy teljesen elégedett, akkor az együttműködés első lépéseként javasoljuk a ppc auditot.

Megvizsgáljuk a hirdetési rendszeredet, a weboldaladat, esetleg a teljes online marketing struktúrát, hogy feltárjuk a problémát és megoldást találjunk!

Átfogó képet adunk a jelenleg futó Google, Facebook (Meta) PPC kampányaidról. Olyan érthető képet adunk a marketingről, ami által könnyen láthatóvá válik, mely tartalmak és hirdetési típusok működnek a legjobban.