+36 20 452 4370 info@gomarketing.hu

Igyekszünk folyamatosan néhány olyan ötletet összegyűjteni Nektek, amelyek alkalmazásával a  közösségi oldalakon, Google keresőben könnyebben eljutnak vállalatodhoz, cégedhez.

1. Nyújts betekintést saját világodba a közösségi média oldaladon

Nem elég ha létrehozunk egy Facebook vagy Instagram oldalt, néha posztolunk valamit és hátradőlve várjuk, hogy valami történjen! A Facebook és Instagram oldal kezelés állandóságot és minőséget kíván! Nagyon fontos, hogy rajongóiddal több szinten is tudj kapcsolatot építeni. Fontos bemutatnod cégedet, működését, termékeidet és szolgáltatásaidat. Néha azonban érdemes egy-egy postban megmutatnod kedvenc ételed, könyved, hova utazol éppen, hiszen ezzel személyes szférádba is beengeded őket, ami miatt még közelebb érzik magukat hozzád

2. Ismerd meg az oldal kedvelőit

Biztosan van vagy 2000 barátod és 4000 követőd, de vajon ismered is őket? Tudod, mi kell nekik, milyen információra van szükségük? Érdemes kisebb kutatások végezni, statisztikákat vizsgálni arról, mik érdeklik őket és mi olyat tudsz nekik nyújtani, amire szükségük van.

3. Kínálj megoldást, lehetőségeket és válaszokat a rajongóknak

A közösségi média egyik íratlan szabálya a 4-1 arány szabály. Vagyis, ha szeretnéd valamire a figyelmet felhívni, vagy eladni valamit posztjaiddal, az legyen az 1, és a 4 pedig mindig valamilyen hasznos információ, szórakoztató kép, vicc, valami ami érdekes és hozzád tudják kapcsolni rajongóid.

4. A marketing és a videó – videómarketing

A videók és live videók már rég óta nem csak a hétköznapi felhasználók, hanem a profik és a nagyobb vállalatok első számú tartalomformátumaként hódítják a digitális világot. Az igényesen elkészített videós tartalmak sokat tehetnek egy cég sikeréért. Itt is fontos szempont, hogy az emberek egyre rövidebb ideig képesek odafigyelni a dolgokra, így érdemes rövid és figyelemmegragadó információkat közvetíteni.

+ 1 Feliratkozás – hírlevél

Kérd meg a látogatókat, hogy iratkozzanak fel! A hírlevélre való feliratkozásra ma már nem olyan könnyű buzdítani a közönséget. Ezért érdemes kiemelkedő információt közölni, egyedi ajánlatokat kínálni azok számára, akik feliratkoznak hírlevelünkre.